Przejdź do głównej zawartości
Panel boczny
Archiwum kursów KNO
Polski (pl)
English (en)
Polski (pl)
Nie jesteś zalogowany(a) (
Zaloguj się
)
Strona główna
11-Grupa zawodów Spożywcza
Strona główna
Kursy
Kursy-KNO
11-Grupa zawodów Spożywcza
Kategorie kursów:
Kursy-KNO
Kursy-KNO / 01 Grupa zawodów Ekonomiczno-finansowo-biurowa
Kursy-KNO / 02 Grupa zawodów Kosmetyczno-fryzjerska
Kursy-KNO / 03 Grupa zawodów Chemiczno-ceramiczno-szklarsko-drzewna
Kursy-KNO / 04 Grupa zawodów Transportowa
Kursy-KNO / 05 Grupa zawodów Budowlana
Kursy-KNO / 06 Wspólna grupa zawodów Budowlana i Dróg kołowych i szynowych (kolejowych)
Kursy-KNO / 07 Grupa zawodów Instalacji sanitarnych, sieci zewnętrznych i instalacji przemysłowych
Kursy-KNO / 08-Grupa zawodów Elektryczno-elektroniczno-teleinformatyczna
Kursy-KNO / 09-Grupa zawodów Mechaniczna
Kursy-KNO / 10-Grupa zawodów Górniczo-hutniczo-odlewnicza
Kursy-KNO / 11-Grupa zawodów Spożywcza
Kursy-KNO / 12-Grupa zawodów Gastronomiczna
Kursy-KNO / 13-Grupa zawodów Turystyczno-hotelarska
Kursy-KNO / 14-Grupa zawodów Uprawy roślin, chowu i hodowli zwierząt
Kursy-KNO / 15-Grupa zawodów Kształtowania środowiska
Kursy-KNO / 16-Grupa zawodów Leśnictwa
Kursy-KNO / 17-Grupa zawodów Ochrony zdrowia
Kursy-KNO / 18-Grupa zawodów Ochrony i bezpieczeństwa osób i mienia
Kursy-KNO / 19-Kursy e-learningowe wspólne dla wszystkich zawodów
Przeszukaj kursy
Wykonaj
33. Surowce cukiernicze
33. Surowce cukiernicze MZ
34. Podstawy produkcji wyrobów cukierniczych
34. Podstawy produkcji wyrobów cukierniczych MZ
35. Dekorowanie wyrobów cukierniczych
35. Dekorowanie wyrobów cukierniczych MZ
36. Wyposażenie zakładów przetwórstwa spożywczego
36. Wyposażenie zakładów przetwórstwa spożywczego MZ
37. Utrwalanie żywności
37. Utrwalanie żywności MZ
38. Podstawy sporządzania ciast piekarskich
38. Podstawy sporządzania ciast piekarskich MZ
39. Podstawy planowania produkcji wyrobów spożywczych
39. Podstawy planowania produkcji wyrobów spożywczych MZ