Przejdź do głównej zawartości
Archiwum kursów KNO Archiwum kursów KNO
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
  • Strona główna

11-Grupa zawodów Spożywcza

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. Kursy-KNO
  4. 11-Grupa zawodów Spożywcza
33. Surowce cukiernicze
33. Surowce cukiernicze MZ
34. Podstawy produkcji wyrobów cukierniczych
34. Podstawy produkcji wyrobów cukierniczych MZ
35. Dekorowanie wyrobów cukierniczych
35. Dekorowanie wyrobów cukierniczych MZ
36. Wyposażenie zakładów przetwórstwa spożywczego
36. Wyposażenie zakładów przetwórstwa spożywczego MZ
37. Utrwalanie żywności
37. Utrwalanie żywności MZ
38. Podstawy sporządzania ciast piekarskich
38. Podstawy sporządzania ciast piekarskich MZ
39. Podstawy planowania produkcji wyrobów spożywczych
39. Podstawy planowania produkcji wyrobów spożywczych MZ
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Strona główna
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną