Przejdź do głównej zawartości
Archiwum kursów KNO Archiwum kursów KNO
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
  • Strona główna

12-Grupa zawodów Gastronomiczna

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. Kursy-KNO
  4. 12-Grupa zawodów Gastronomiczna
18. Wyposażenie gastronomii
18. Wyposażenie gastronomii MZ
19. Przechowywanie żywności
19. Przechowywanie żywności MZ
20. Podstawy sporządzania potraw i napojów
20. Podstawy sporządzania potraw i napojów MZ
21. Ocena żywienia
21. Ocena żywienia MZ
22. Zasady planowania żywienia
22. Zasady planowania żywienia MZ
23. Karty menu
23. Karty menu MZ
24. Organizacja produkcji gastronomicznej
24. Organizacja produkcji gastronomicznej MZ
25. Planowanie usług gastronomicznych
25. Planowanie usług gastronomicznych MZ
42. Podstawy obsługi kelnerskiej
42. Podstawy obsługi kelnerskiej MZ
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Strona główna
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną