Przejdź do głównej zawartości
Panel boczny
Archiwum kursów KNO
Polski (pl)
English (en)
Polski (pl)
Nie jesteś zalogowany(a) (
Zaloguj się
)
Strona główna
12-Grupa zawodów Gastronomiczna
Strona główna
Kursy
Kursy-KNO
12-Grupa zawodów Gastronomiczna
Kategorie kursów:
Kursy-KNO
Kursy-KNO / 01 Grupa zawodów Ekonomiczno-finansowo-biurowa
Kursy-KNO / 02 Grupa zawodów Kosmetyczno-fryzjerska
Kursy-KNO / 03 Grupa zawodów Chemiczno-ceramiczno-szklarsko-drzewna
Kursy-KNO / 04 Grupa zawodów Transportowa
Kursy-KNO / 05 Grupa zawodów Budowlana
Kursy-KNO / 06 Wspólna grupa zawodów Budowlana i Dróg kołowych i szynowych (kolejowych)
Kursy-KNO / 07 Grupa zawodów Instalacji sanitarnych, sieci zewnętrznych i instalacji przemysłowych
Kursy-KNO / 08-Grupa zawodów Elektryczno-elektroniczno-teleinformatyczna
Kursy-KNO / 09-Grupa zawodów Mechaniczna
Kursy-KNO / 10-Grupa zawodów Górniczo-hutniczo-odlewnicza
Kursy-KNO / 11-Grupa zawodów Spożywcza
Kursy-KNO / 12-Grupa zawodów Gastronomiczna
Kursy-KNO / 13-Grupa zawodów Turystyczno-hotelarska
Kursy-KNO / 14-Grupa zawodów Uprawy roślin, chowu i hodowli zwierząt
Kursy-KNO / 15-Grupa zawodów Kształtowania środowiska
Kursy-KNO / 16-Grupa zawodów Leśnictwa
Kursy-KNO / 17-Grupa zawodów Ochrony zdrowia
Kursy-KNO / 18-Grupa zawodów Ochrony i bezpieczeństwa osób i mienia
Kursy-KNO / 19-Kursy e-learningowe wspólne dla wszystkich zawodów
Przeszukaj kursy
Wykonaj
18. Wyposażenie gastronomii
18. Wyposażenie gastronomii MZ
19. Przechowywanie żywności
19. Przechowywanie żywności MZ
20. Podstawy sporządzania potraw i napojów
20. Podstawy sporządzania potraw i napojów MZ
21. Ocena żywienia
21. Ocena żywienia MZ
22. Zasady planowania żywienia
22. Zasady planowania żywienia MZ
23. Karty menu
23. Karty menu MZ
24. Organizacja produkcji gastronomicznej
24. Organizacja produkcji gastronomicznej MZ
25. Planowanie usług gastronomicznych
25. Planowanie usług gastronomicznych MZ
42. Podstawy obsługi kelnerskiej
42. Podstawy obsługi kelnerskiej MZ