Skip to main content
Side panel
Archiwum kursów KNO
English (en)
English (en)
Polski (pl)
You are not logged in. (
Log in
)
Home
13-Grupa zawodów Turystyczno-hotelarska
Home
Courses
Kursy-KNO
13-Grupa zawodów Turystyczno-hotelarska
Course categories:
Kursy-KNO
Kursy-KNO / 01 Grupa zawodów Ekonomiczno-finansowo-biurowa
Kursy-KNO / 02 Grupa zawodów Kosmetyczno-fryzjerska
Kursy-KNO / 03 Grupa zawodów Chemiczno-ceramiczno-szklarsko-drzewna
Kursy-KNO / 04 Grupa zawodów Transportowa
Kursy-KNO / 05 Grupa zawodów Budowlana
Kursy-KNO / 06 Wspólna grupa zawodów Budowlana i Dróg kołowych i szynowych (kolejowych)
Kursy-KNO / 07 Grupa zawodów Instalacji sanitarnych, sieci zewnętrznych i instalacji przemysłowych
Kursy-KNO / 08-Grupa zawodów Elektryczno-elektroniczno-teleinformatyczna
Kursy-KNO / 09-Grupa zawodów Mechaniczna
Kursy-KNO / 10-Grupa zawodów Górniczo-hutniczo-odlewnicza
Kursy-KNO / 11-Grupa zawodów Spożywcza
Kursy-KNO / 12-Grupa zawodów Gastronomiczna
Kursy-KNO / 13-Grupa zawodów Turystyczno-hotelarska
Kursy-KNO / 14-Grupa zawodów Uprawy roślin, chowu i hodowli zwierząt
Kursy-KNO / 15-Grupa zawodów Kształtowania środowiska
Kursy-KNO / 16-Grupa zawodów Leśnictwa
Kursy-KNO / 17-Grupa zawodów Ochrony zdrowia
Kursy-KNO / 18-Grupa zawodów Ochrony i bezpieczeństwa osób i mienia
Kursy-KNO / 19-Kursy e-learningowe wspólne dla wszystkich zawodów
Search courses
Go
26. Podstawy hotelarstwa
26. Podstawy hotelarstwa MZ
27. Działalność recepcji
27. Działalność recepcji MZ
28. Usługi żywieniowe w hotelarstwie
28. Usługi żywieniowe w hotelarstwie MZ
29. Zasady sporządzania jadłospisów
29. Zasady sporządzania jadłospisów MZ
30. Podstawy turystyki
30. Podstawy turystyki MZ
31. Planowanie imprez i usług turystycznych
31. Planowanie imprez i usług turystycznych MZ
32. Rozliczanie kosztów usług turystycznych
32. Rozliczanie kosztów usług turystycznych MZ
40. Podstawy turystyki na obszarach wiejskich
40. Podstawy turystyki na obszarach wiejskich MZ
41. Gospodarstwo rolne a agroturystyka
41. Gospodarstwo rolne a agroturystyka MZ