Przejdź do głównej zawartości
Archiwum kursów KNO Archiwum kursów KNO
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
  • Strona główna

13-Grupa zawodów Turystyczno-hotelarska

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. Kursy-KNO
  4. 13-Grupa zawodów Turystyczno-hotelarska
26. Podstawy hotelarstwa
26. Podstawy hotelarstwa MZ
27. Działalność recepcji
27. Działalność recepcji MZ
28. Usługi żywieniowe w hotelarstwie
28. Usługi żywieniowe w hotelarstwie MZ
29. Zasady sporządzania jadłospisów
29. Zasady sporządzania jadłospisów MZ
30. Podstawy turystyki
30. Podstawy turystyki MZ
31. Planowanie imprez i usług turystycznych
31. Planowanie imprez i usług turystycznych MZ
32. Rozliczanie kosztów usług turystycznych
32. Rozliczanie kosztów usług turystycznych MZ
40. Podstawy turystyki na obszarach wiejskich
40. Podstawy turystyki na obszarach wiejskich MZ
41. Gospodarstwo rolne a agroturystyka
41. Gospodarstwo rolne a agroturystyka MZ
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Strona główna
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną